H E T C R E A T I E F P U N T - Het creatiefpunt

H E T C R E A T I E F P U N T

Sociale onderneming
Het Creatiefpunt is een onderneming met een maatschappelijke missie. Door het openen van een breicafe & organiseren van verschillende activiteiten creeren we een plek voor jong & oud hiermee leveren we een bijdrage aan het voorkomen van eenzaamheid. Breien is weer helemaal in. Het mooie van breien is niet alleen het uiteindelijke resultaat, maar de weg er naar toe. Je maakt een plan, het uitzoeken van de garens en het patroon vervolgens kan het breien beginnen. 

Breicafe
Bij ons in het breicafé is alles voorhanden om inspiratie op te doen. Met hulp van elkaar kunnen we mooie dingen maken en van elkaar leren. Het breicafé is geschikt voor iedereen van jong tot oud en van beginner tot gevorderde breier. Je bent van harte welkom om een keer te komen breien.

Breiclub
De Breiclub is er om jou als creatieve breien en haker te inspireren en te helpen om nieuwe dingen te leren. Dit doen we door leuke tips, brei & haaktrends met je te delen. Daarnaast willen we gelijkgestemde creatievelingen met elkaar verbinden. Hulp nodig? 
Kom een keer langs tijdens de openingstijden en we helpen je met al je brei & haakvragen zodat je altijd een steuntje in de rug krijgt. Daarnaast organiseren we verschillende workshops. 

 

- Wij helpen, inspireren en motiveren je voor nog meer brei & haakplezier